safe4op
Dialog

Dialogen

Dialogen har altid været central for udviklingen af Safe4Op. Faktisk begyndte det hele i1986 netop fordi en af vore madraskunder spurgte om den visko-elastiske skum kunne anvendes til aflastning på operationsbordet. Vi udførte en række forsøg - med succes - og det blev starten på et udviklingsarbejde, hvor dialogen kontinuerligt har stor betydning. i har problemerne med at aflaste og lejre -Vi lytter, ser, tegner, foreslår, lytter igen osv., til problemerne er løst.

Konceptet

I dag er Safe4op udviklet til et koncept til løsning af alle former for lejringsproblemer på operationsstuen Et koncept der består af basis-produkter, der i kombination med jeres ideer kan udformes og udvikles til at løse nye og forskelligartede opgaver.

Lejefladen

Lejring på operationsbordet er selvfølgelig i første omgang et spørgsmål om funktionel polstring af selve lejefladen (se herom unde menupunktet "Lejefalde-polstring"), dernæst et spørgsmål om a løse mere specielle lejringer som f.eks. side- eller buglejring(se herom under menupunktet specialløsninger).

Tilbehøret

Tilbehør er bestemt ikke mindre væsentligt end lejefladen. Det er vigtigt, at trykket minimeres overalt, hvor det er muligt, dels for at minimere de direkte påvirkninger på kroppen, dels for at undgå permanente eller længerevarende følgevirkninger. Derfor laver vi, udover vores vifte af standardtilbehør, hvad I har brug for. I fortæller, vi tegner og fremstiller!

 

Forebyggelse

Trykskader kan være invaliderende. Selv trykskader i form af tryksår kræver langvarig efterbehandling, koster rigtig mange penge og er til stor gene for patienten.

Safe4op er et system, der kan hjælpe i næsten enhver situation. Dialogen, hvor I fortæller, og vi lytter, tegner og passer til, har gjort det muligt at akkumulere erfaring og viden til gavn for både patienter og personale.

Kvalitet

Operationsmiljøet stiller store krav. Vi arbejder derfor løbende med at optimere og kvalitetssikre konceptet indenfor mulighedernes ramme.

Tidens løsen

Safe4op er tidens løsen. Den viskoelastiske polymers trykfordelende evner er i top. Holdbarheden er stor og hygiejnen suveræn, fordi både betræk og skum kan vaskes ved op til 95°C. Kombinationen af jeres og vores indsigt og erfaring gør jer godt rustet til håndtere de daglige lejrings-relaterede udfordringer på jeres arbejdsplads.

Safe4Op

Kvalitet · Funktion · Hygiejne · Sikkerhed · Holdbarhed · Fleksibilitet