safe4op

Velkommen til Safe4Op

Folkene bag Safe4op har lavet trykaflastende løsninger til operationsbordet siden midten af 1980'erne, så erfaringen og ekspertisen bag produkterne er veldokumenteret.

Safe4Op er en vifte af trykfordelende produkter indeholdende alt fra polstringer til selve lejefladen over pøller, kiler og mellemlæg til udformning af netop det lejringsprodukt I står og mangler.

Basis i produkterne er den viskoelastiske SAF-polymer, som med sine trykfordelende egenskaber og unikke vaskbarhed (op til 95°C) gør den ideel til brug i operationsstuens krævende miljø.

Safe4Op-produkter udvikles med anvendelse af de nyeste teknologier, herunder FSA til måling af interfacetrykket mellem krop og underlag.

fsa

Safe4Op er en kombination af færdige løsninger/produkter og skabeloner, der kan bruges som udgangspunkt for design af specialprodukter. Operationsborde er en uensartet størrelse ofte specialtilpasset den specifikke brug. Hvis tilkøbte løsninger skal fungere optimalt, skal polstringen tage højde for denne forskellighed. Det gør Safe4op ved at tilbyde et modulerbart koncept.

 

På de underliggende sider kan du finde både produkt- og skabelon-præsentationer. På de enkelte sider findes der pdf-formularer til download. Disse kan anvendes både til bestilling af standardprodukter og til angivelse af specifikke ønsker til dimensioner og udførelse. Og sidst men ikke mindst, så er vi altid parate med rådgivning og hjælp til at finde den rette løsning.

Former sig

• Safe4Op danner ved hjælp af tryk og varme en form af kroppen og afhjælper derved høje punkttryk.

• Safe4Op sørger for optimal fordeling af kroppens tryk. Minimerer risikoen for skadelige trykpåvirkninger.

• Safe4Op yder optimal komfort til patienten. Er blød og formbar, men yder alligevel en fast støtte.

• Safe4Op er en fuldt integreret, åbencellet polymer, der opretholder en behagelig kropstemperatur og reducerer temperaturfaldet hos patienten.

• Safe4Op er det miljørigtige valg. Teknologien bag sikrer rene produkter til gavn for naturen. Vore skumprodukter er ikke tilsat giftige pesticider og halogener - i stedet kan de vaskes og autoklaveres.

• Safe4Op-lejeflader fremstilles efter mål.

• Safe4Op tåler let daglig rengøring ved afspritning eller lignende.

• Safe4Op er hygiejnisk - mindre artikler kan maskinvaskes ved 95°C og tørretumbles. Større kan autoklaveres og vaskes manuelt.

• Safe4Op er forsynet med sort, aftageligt PUR-coated betræk, der kan vaskes ved 95°C og tørretumbles. Er antistatisk, opfylder kravene til konduktivitet og er røntgengennemtrængeligt.

• Safe4Op's tilbehørsprogram er under stadig udvikling.

Kvalitet · Funktion · Hygiejne · Sikkerhed · Holdbarhed · Fleksibilitet